Llegeix

Youtube torna a restringir un vídeo sobre els Mossos.

Fa 10 dies vam publicar un vídeo amb una agressió d’un Mosso d’Esquadra. Està investigat per DETENCIÓ IL·LEGAL. Va tenir més de 100.000 visites. Però algú va denunciar el vídeo i YouTube el va restringir. Ho vam explicar amb tot detall aquí.

Aquest passat divendres vam tornar a la càrrega i vam publicar un altre vídeo sobre una agressió injustificada d’un Mosso d’Esquadra a un ciutadà.

Tuit publicat aquest divendres.

Doncs bé: aquest migdia hem tornat a rebre un missatge de YouTube que ens comunicava que també restringia l’accés a aquest nou vídeo.

És evident que, com a societat, tenim sobre la taula un debat enorme sobre el poder de les grans plataformes per restringir la lliure circulació de la informació. Mentrestant, però, ens toca defensar-nos.

Per això, en aquest enllaç podeu trobar l’arxiu del primer vídeo, titulat “Senyor Trapero: he de tenir por de fer aquest vídeo?”

En aquest altre enllaç hi ha el vídeo que ens han restringit avui, titulat [[[ VÍDEO INÈDIT ]]] 4 jutges protegeixen agressions de Mossos.

YouTube diu que les denúncies són anònimes. El que està clar és que al denunciant li molesten les nostres denúncies i que la gent vegi el comportament inacceptable de certs Mossos d’Esquadra.

Nosaltres no ens cansarem i seguirem denunciant. Comptem amb vosaltres per trencar el silenci que volen imposar. Podeu penjar l’arxiu on creieu oportú i compartir-lo amb qui creguis que pugui estar interessat.