Política de privacitat

L’Associació cafèambllet, en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) i el Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de persones físiques pel que fa a la protecció i lliure circulació de dades personals (RGPD) informa que les dades personals que es recullen a través dels formularis del Lloc web : www.octuvre.cat , s’inclouen en els fitxers automatitzats específics d’usuaris dels serveis de l’Associació cafèambllet (C.I.F.: G55201503. Domicili social: c/ Sant Antoni, 24. 17400. Breda. Correu electrònic: info@octuvre.cat)

La recollida i tractament automatitzat de les dades de caràcter personal té com a finalitat el manteniment de la relació comercial i l’acompliment de tasques d’informació, formació, assessorament i altres activitats pròpies de l’activitat.

Aquestes dades únicament seran cedits a aquelles entitats que siguin necessàries amb l’únic objectiu de donar compliment a la finalitat anteriorment exposada.

L’Associació cafèambllet adopta les mesures necessàries per a garantir la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades conforme a el que es disposa en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquests. L’usuari podrà en qualsevol moment exercitar els drets d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació reconeguts en el citat Reglament (UE). L’exercici d’aquests drets pot realitzar-lo el propi usuari a través d’email a: info@octuvre.cat o en l’adreça: Sant Antoni 24, 17400, Breda, Girona.

L’usuari manifesta que totes les dades facilitades per ell són certs i correctes, i es compromet a mantenir-los actualitzats, comunicant els canvis a info@octuvre.cat

Finalitat del tractament de les dades personals:
Amb quina finalitat tractarem les teves dades personals?

L’Associació cafèambllet tractarà les teves dades personals recaptades a través del Lloc web : www.octuvre.cat, amb les següents finalitats:
1. En cas de contractació dels béns i serveis oferts a través de correu electrònic, correu postal o missatgeria telefònica, per a mantenir la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei.

3. Remetre butlletins, així com comunicacions comercials de promocions i/o publicitat de les activitats de l’Associació cafèambllet.

Mentre visiteu la web, farem seguiment de:
• Els productes que heu vist: utilitzarem això per a, per exemple, mostrar-vos productes que heu vist recentment
• Adreça d’enviament: us demanarem que proporcioneu això perquè puguem, per exemple, estimar el cost de l’enviament abans que feu una comanda, i enviar-vos la comanda!


També utilitzarem galetes per realitzar el seguiment dels continguts de la cistella mentre navegueu pel lloc.

Quan ens compreu alguna cosa, us demanem que proporcioneu informació vostra que inclou el nom, l’adreça de facturació, l’adreça d’enviament, l’adreça de correu electrònic, el número de telèfon, els detalls de la targeta de crèdit/pagament i informació opcional com ara el nom d’usuari i la contrasenya. Utilitzarem aquesta informació per a propòsits com ara:
• L’enviament de la informació sobre el compte i comanda
• La resposta a les soŀlicituds, inclosos reemborsaments i reclamacions
• El processament de pagaments i l’evitació del frau
• La configuració del compte de la botiga
• El compliment de qualsevol obligació legal que tinguem, com ara el càlcul dels impostos
• La millora de les ofertes de la botiga
• L’enviament de missatges de màrqueting, si heu triat rebre’ls
Si creeu un compte, emmagatzemarem el vostre nom, adreça, correu electrònic i número de telèfon, que utilitzarem per al procés de pagament i futures comandes.


Et recordem que pots oposar-te a l’enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i en qualsevol moment, remetent un correu electrònic a l’adreça indicada anteriorment.

Per quant temps es conserven les dades personals recaptades?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o no sol·licitis la seva supressió i durant el termini pel qual poguessin derivar-se responsabilitats legals pels serveis prestats.

Legitimació: El tractament de les teves dades es realitza amb les següents bases jurídiques que legitimen el mateix:
1. La sol·licitud d’informació i/o la contractació dels serveis de l’Associació cafèambllet, els termes i les condicions dels quals es posaran a la teva disposició en tot cas, de manera prèvia a una eventual contractació.
2. El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, en tant que t’informem posant a la teva disposició la present política de privacitat, que després de la lectura d’aquesta, en cas d’estar conforme, pots acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcat d’una casella disposada a aquest efecte.

En cas que no ens facilitis les teves dades o ho facis de manera errònia o incompleta, no podrem atendre la teva sol·licitud, resultant del tot impossible proporcionar-te la informació sol·licitada o dur a terme la contractació dels serveis.

Destinataris: Les dades no es comunicaran a cap tercer aliè a l’Associació cafèambllet, excepte obligació legal.

Com a encarregats de tractament, tenim contractats als següents proveïdors de serveis, havent-se compromès al compliment de les disposicions normatives, d’aplicació en matèria de protecció de dades, en el moment de la seva contractació:

Dades recopilades per usuaris dels serveis En els casos en què l’usuari inclogui fitxers amb dades de caràcter personal en els servidors d’allotjament compartit, l’Associació cafèambllet no es fa responsable de l’incompliment per part de l’usuari del RGPD.


Retenció de dades en conformitat a la LSSI

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.
Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

L’Associació cafèambllet ha designat un delegat de protecció de dades (DPD) perquè vetlli pel compliment de la normativa sobre la protecció de dades. Es pot posar en contacte amb el DPD a:

• Correu electrònic: dpd@octuvre.cat.
• Telèfon: 686 99 11 37
• Correu postal: c/ Sant Antoni, 24. Breda. Girona.

L’Associació cafèambllet informa que, com a prestador de servei d’allotjament de dades i en virtut del que s’estableix en la Llei 34/2002 d’11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI), reté per un període màxim de 12 mesos la informació imprescindible per a identificar l’origen de les dades allotjades i el moment en què es va iniciar la prestació del servei. La retenció d’aquestes dades no afecta al secret de les comunicacions i només podran ser utilitzats en el marc d’una recerca criminal o per a la salvaguarda de la seguretat pública, posant-se a la disposició de els jutges i/o tribunals o del Ministeri que així els requereixi. La comunicació de dades a les Forces i Cossos de l’Estat es farà en virtut al que es disposa en la normativa sobre protecció de dades personals.