Xarxes

“Reprodueixi aquesta informació, faci-la circular pels mitjans al seu abast: a mà, a màquina, a mimeògraf, oralment. Enviï una còpia als seus amics; nou de cada deu ho estan esperant. Milions volen ser informats. El Terror es basa en la incomunicació. Trenqui l’aïllament. Torni a sentir la satisfacció moral d’un acte de llibertat”
Signatura de l’Agencia de Noticias Clandestina (ANCLA). Descobreix la història d’ANCLA. Darrere cada pantalla hi ha una persona i quan ens comuniquem, neix una comunitat. Per això fem servir les xarxes. Dona un cop d’ull i si alguna cosa et sembla útil, comparteix-la. De l’altre costat hi ha una persona esperant.

"Este vídeo puede ser inadecuado para algunos usuarios".
Això ens diu Youtube sobre aquest vídeo que explica com roben els Borbons : https://www.youtube.com/watch?v=t9doq0Xi6wI
🧐

Avui que Juan Carlos de Borbón fuig d'Espanya per haver ROBAT, és un bon moment per recordar com el Borbó traficava amb petroli i quin era el seu 'modus operandi'.
Bon dia!
https://www.youtube.com/watch?v=t9doq0Xi6wI

FIL OCTUVRE:
El mes de juliol acaba amb notícies contundents: els acords econòmics entre la UE i l'Estat, l'acció de l'extrema dreta al Congrés i als tribunals, la pandèmia, l'ambient preelectoral a Catalunya,

[FIL] Els reportages més llegits a http://xn--mdia-5oa.cat per marxar de vacances:

https://www.media.cat/2020/07/31/anuari-betancor-crims-informes-i-entrevistes-els-9-temes-mes-llegits-de-2020/

El passat franquista del Grup Planeta, a @OctuvreCAT

El vídeo fa referència a ’El franquisme que no marxa, de @llsalellasvilar (@saldonar i @GrupBarnils): les famílies responsables de la dictadura encara avui en dia segueixen mantenint el poder
https://www.media.cat/2020/02/14/passat-franquista-planeta-octuvre/

Load More...