Xarxes

“Reprodueixi aquesta informació, faci-la circular pels mitjans al seu abast: a mà, a màquina, a mimeògraf, oralment. Enviï una còpia als seus amics; nou de cada deu ho estan esperant. Milions volen ser informats. El Terror es basa en la incomunicació. Trenqui l’aïllament. Torni a sentir la satisfacció moral d’un acte de llibertat”
Signatura de l’Agencia de Noticias Clandestina (ANCLA). Descobreix la història d’ANCLA. Darrere cada pantalla hi ha una persona i quan ens comuniquem, neix una comunitat. Per això fem servir les xarxes. Dona un cop d’ull i si alguna cosa et sembla útil, comparteix-la. De l’altre costat hi ha una persona esperant.

@OctuvreCAT Gràcies per posar-me en la molt bona companyia de @julidejdarmuoz i prou lluny de les salmodies unionistes contra el Pdt. @QuimTorraiPla . Bona feina. Força, q cal seguir... #FilOctuvreUrgent.

Molt bona feina ‼️‼️
Que corri tant com calgui el #FilOctuvreUrgent @OctuvreCAT @AlbanoDante76 perquè el filibusterisme no és sols patrimoni de l’hemicicle del Parlament. S’estén arreu com el llot de les pitjors riuades. I cal molta aigua neta i més mirades clares per aturar-lo. https://twitter.com/octuvrecat/status/1320671890990661633

octuvre@OctuvreCAT

Bon dia! Les notícies sobre la pandèmia van a tota velocitat: restriccions, estat d'alarma, toc de queda... Però aquesta velocitat, de vegades, fa que no parem prou atenció a fets que tenen moltíssima importància. Fem un #FilOctuvreUrgent.

Load More...