Xarxes

“Reprodueixi aquesta informació, faci-la circular pels mitjans al seu abast: a mà, a màquina, a mimeògraf, oralment. Enviï una còpia als seus amics; nou de cada deu ho estan esperant. Milions volen ser informats. El Terror es basa en la incomunicació. Trenqui l’aïllament. Torni a sentir la satisfacció moral d’un acte de llibertat”
Signatura de l’Agencia de Noticias Clandestina (ANCLA). Descobreix la història d’ANCLA. Darrere cada pantalla hi ha una persona i quan ens comuniquem, neix una comunitat. Per això fem servir les xarxes. Dona un cop d’ull i si alguna cosa et sembla útil, comparteix-la. De l’altre costat hi ha una persona esperant.

Què tenen en comú Mertixell Batet, Gemma Nierga, Jordi Hereu, Pere Navarro, Anna Cristeto (El Periódico), Lola Garcia LV) i diversos directius del Sabadell, La Caixa i el BBVA? Molt. I és una vergonya.
Seguim treballant.

🔴
ESTAN ENFADATS:
“Estamos agotados. Exigimos que la Generalitat y los ayuntamientos ejerzan su autoridad democrática (...) sin complejos con el fin de recuperar la paz y la convivencia en nuestras calles".
AVÍS: NOSALTRES TAMBÉ. I SABEM COSES.

🔴
Ramon Grosfoguel a la CUP, ERC, JxC: "Pónganse a la altura del mandato de este pueblo".
(Entrevista sencera: https://youtu.be/joXPHHvzCW0) Creiem que Ramon diu coses que van molt més enllà del pim-pam-pum dels partits. Per pensar el moment.
Esperem que sigui útil.

'Té més voluntat el poble català a tirar endavant el mandat d'autodeterminació que els seus propis líders polítics"

Imprescindible aquesta entrevista que ha fet @OctuvreCAT a
@ProfGrosfoguel.

Vídeo sencer , 👇https://youtu.be/joXPHHvzCW0

Load More...
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 days ago

Octuvre.cat

🔴🔴🔴 ... See MoreSee Less

🔴🔴🔴

Comment on Facebook

Ho heu de dir i nosaltres ho hem d'escampar. Us necessitem i feu una feina increïble. Gràcies, OCTUVRE.

4 days ago

Octuvre.cat

Hola! Per primer cop a OCTUVRE fem una entrevista. La fem a Ramon Grosfoguel. Parla dels pactes post 14F i va molt més enllà dels titulars i les declaracions d’uns i altres. Potser no estàs d’acord amb tot el que diu, però explica coses molt i molt interessants. Esperem que aquest treball et sigui útil i que puguis gaudir el màxim possible del cap de setmana!

Una abraçada!

www.youtube.com/watch?v=joXPHHvzCW0&feature=youtu.be
... See MoreSee Less

Video image

Comment on Facebook

4 days ago

Octuvre.cat

Hola!

Per primer cop a OCTUVRE fem una entrevista. La fem a Ramon Grosfoguel. Parla dels pactes post 14F i va molt més enllà dels titulars i les declaracions d’uns i altres. Potser no estàs d’acord amb tot el que diu, però explica coses molt i molt interessants. Esperem que aquest treball et sigui útil i que puguis gaudir el màxim possible del cap de setmana!

Una abraçada!
... See MoreSee Less

7 days ago

Octuvre.cat

Un dels objectius d'
@octuvre_cat pel 2021 és ajudar a crear la consciència i organització necessària per foragitar aquests voltors de les nostres vides. Els catalans no podem seguir pagant la festa d'aquesta màfia. Bon dia!
... See MoreSee Less

Un dels objectius d
@octuvre_cat pel 2021 és ajudar a crear la consciència i organització necessària per foragitar aquests voltors de les nostres vides. Els catalans no podem seguir pagant la festa daquesta màfia. Bon dia!

Comment on Facebook

Podríem dir ras i curt, que dos milions de llars podrien haver-se estalviat 700€ de despesa energètica el darrer any, sense que ningú no hagués patit mal. Això és pornografía.

Quina merda de país que ho permet...!

Prou.

1 week ago

Octuvre.cat

Poc abans de les eleccions catalanes del 21D de 2017, el nostre company @albanodante76 va entrevistar Ramon Grosfoguel. (Podeu veure l'entrevista a la bio 🔗).

Tres anys més tard i després d'unes altres eleccions catalanes, tornen a parlar. Divendres, vídeo.

PD: Seguim treballant en l'escàndol del Consorci d'Olga Pané. 🙈
... See MoreSee Less

Poc abans de les eleccions catalanes del 21D de 2017, el nostre company @albanodante76 va entrevistar Ramon Grosfoguel. (Podeu veure lentrevista a la bio 🔗). 

Tres anys més tard i després dunes altres eleccions catalanes, tornen a parlar. Divendres, vídeo.

PD: Seguim treballant en lescàndol del Consorci dOlga Pané. 🙈
Load more