Xarxes

“Reprodueixi aquesta informació, faci-la circular pels mitjans al seu abast: a mà, a màquina, a mimeògraf, oralment. Enviï una còpia als seus amics; nou de cada deu ho estan esperant. Milions volen ser informats. El Terror es basa en la incomunicació. Trenqui l’aïllament. Torni a sentir la satisfacció moral d’un acte de llibertat”
Signatura de l’Agencia de Noticias Clandestina (ANCLA). Descobreix la història d’ANCLA. Darrere cada pantalla hi ha una persona i quan ens comuniquem, neix una comunitat. Per això fem servir les xarxes. Dona un cop d’ull i si alguna cosa et sembla útil, comparteix-la. De l’altre costat hi ha una persona esperant.

És necessari introduir un punt de vista decolonial a l'anàlisi de l'impacte de l'extrema dreta a Catalunya, i del seu ús per apuntalar l'stablishment neo-autonomista, del qual els partits independentistes en formen part. Gràcies per citar-me. https://twitter.com/OctuvreCAT/status/1575822599376232452

octuvre @OctuvreCAT

🛑🛑🛑
NOU VÍDEO
▶️CATALUNYA, EXTREMA DRETA, ESQUERRA.
https://youtu.be/G4ke3kFmQm0

Load More
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.