Llegeix

“Tens un amic advocat? Passa-li això abans del 3 de juny”

[NOTA: Entrada elaborada a partir d’aquest fil publicat al nostre compte de Twitter]

A octuvre intentem explicar a les estructures fosques que ens envolten. Però avui la cosa és diferent: volem ajudar a sacsejar una d’aquestes estructures. Cal una acció col·lectiva ràpida. Tenim fins al 3 de juny. Obrim fil.

Fa 11 mesos a OCTUVRE vam publicar un vídeo titulat “La batalla oculta de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB)”. Vam decidir fer el vídeo perquè, en aquell moment, aquesta institució (bastant desconeguda pel gran públic) estava protagonitzant una polèmica que anava més enllà de l’àmbit dels advocats. La qüestió era que la degana de l’ICAB, MARIA EUGÈNIA GAY, havia decidit convidar a Barcelona al Fiscal Javier Zaragoza. Si, el del judici del Procés. Mireu això:

La indignació era tan gran que durant uns dies l’ICAB va estar en boca de tothom i, per això, vam voler conèixer més de prop aquesta institució. I vam descobrir coses molt interessants que no afecten només als advocats. ATENCIÓ:

Neutralitat??? Mireu:

Diem que no només afecta els advocats. Serveixi com a exemple que “una de les primeres accions dels vencedors de la Guerra Civil va ser imposar…”

Doncs bé: la qüestió és que aquest dijous 3 de juny, hi ha eleccions per triar la direcció de l’ICAB. Bé, però AIXÒ NOMÉS INTERESSA ELS ADVOCATS, OI? ATENCIÓ. Mireu què va passar fa uns dies al PARLAMENT [referint-se a la candidatura OLIVEROS-BOZA]:

Diu Carrizosa que hi ha un “intento de este aparato de agitación separatista [ANC] de hacerse con el ICAB. Sembla que el fet natural, normal i neutral és que l’ICAB estigui en mans d’ultranacionalistes espanyols.

Així estan les coses a quatre dies de les eleccions a l’ICAB. Com hem dit NOMÉS poden votar els advocats col·legiats a la província de Barcelona. Però atenció: normalment en aquestes eleccions vota, com a molt, el 20% dels 24.000 amb dret a vot.

La gent de Carrizosa a l’ICAB està nerviosa. Sembla que no els agrada que es voti -tampoc- a l’ICAB. És obvi: amb el 20% de participació guanyen ells. A continuació la informació de totes les candidatures:

https://www.icab.es/ca/colegi/coneix-el-col-legi/Eleccions-ICAB-2021/espai-candidatures/index.html

La decisió correspon únicament als advocats. Però la informació sobre l’actual endogàmia de l’ICAB, els seus vincles amb el nacionalisme ultra espanyol i la seva manca de respecte pels drets civils, és cosa de tots.


Tens un amic advocat? Passa-li aquesta informació abans del 3 de juny.

2 Comentaris Afegeix un nou comentari

Comentaris estan tancats.