Llegeix

L’elit madrilenya i els fons europeus. (Enèsima part)

La setmana passada a octuvre vam publicar aquest vídeo sobre com les elits madrilenyes s’estan repartint els fons europeus:

Doncs bé: ahir al matí el Boletín Oficial de la Comunidad de Madrid va publicar l’anunci d’una licitació:

Image

Què té a veure això amb els fons europeus? Objectiu del contracte:

Image

Preu del contracte:

Image

Les empreses que vulguin presentar-se en aquest “concurs” per dissenyar la gestió dels fons europeus tenen de termini per presentar la seva oferta fins…

Image

Resum: 1) El contracte surt després de les eleccions. 2) El contracte privatitza com es gestionaran els fons europeus. 3) Qui guanya el contracte? Ho sabrem aviat. Però publicar un “concurs” el 5 de maig amb un termini de presentació de 48 hores és altament sospitós.

4) Això acaba de passar a Madrid, però el tema de la contractació de “gestors” pels fons europeus no és nou. El 14 de gener vam publicar un vídeo titulat: > “D’AMAGAT: PSOE, PODEMOS i els 140.000M€ d’Europa”.

5) Mentre el repartiment dels fons europeus es fa amb concursos opacs, fets a mida d’uns pocs i per afavorir els interessos de l’IBEX, l’opacitat del govern PSOE-Podemos és total i amaguen LA MANERA EN QUÈ HAUREM DE TORNAR ELS DINERS ELS CIUTADANS:

Image
Imagehttps://pbs.twimg.com/media/E0sAqv1WYAEJJDC?format=jpg&name=large

Fins i tot la Comissió Europea va cridar l’atenció sobre el secretisme del govern espanyol.

Image

Malgrat el secretisme, però, aquests últims dies s’han anat filtrant com tota aquesta opacitat l’acabarem pagant entre tots: > reformes laborals, > retallades a les pensions, > copagaments i peatges, > etc. Unes “mesures impopulars” (aka “retallades”) que PSOE-Podemos amaguen.

Image

Caldrà seguir molt de prop aquest tema i ho farem. Aquest cop ha estat el contracte madrileny, però cada dia ens llevem amb una nova sorpresa que els mitjans del règim intenten amagar. PD: Si us interessa el tema heu de seguir OpenGeneration


NOTA:

OCTUVRE no rep subvencions ni accepta publicitat.
Per l’elaboració d’aquest reportatge han calgut 125 hores de treball, comptant documentació, redacció, traduccions, correcció i edició web.
La nostra feina és possible gràcies als nostres donants i subscriptors.
Si vols conèixer el nostre projecte, en trobaràs els detalls aquí
.