Redes

“”Reproduzca esta información, hágala circular por los medios a su alcance: a mano, a máquina, a mimeógrafo, oralmente. Envie una copia a sus amigos; nueve de cada diez lo estan esperando. Millones quieren ser informados. El Terror se basa en la incomunicación. Rompa el aislamiento. Vuelva a sentir la satisfacción moral de un acto de libertad”
Firma de la Agencia de Noticias Clandestina (ANCLA). Descubre la historia de ANCLA. Detrás de cada pantalla hay una persona y cuando nos comunicamos, nace una comunidad. Por eso usamos las redes. Dale un vistazo y si algo te parece útil, compártelo. Del otro lado hay una persona esperando.

@OctuvreCAT Gràcies per posar-me en la molt bona companyia de @julidejdarmuoz i prou lluny de les salmodies unionistes contra el Pdt. @QuimTorraiPla . Bona feina. Força, q cal seguir... #FilOctuvreUrgent.

Molt bona feina ‼️‼️
Que corri tant com calgui el #FilOctuvreUrgent @OctuvreCAT @AlbanoDante76 perquè el filibusterisme no és sols patrimoni de l’hemicicle del Parlament. S’estén arreu com el llot de les pitjors riuades. I cal molta aigua neta i més mirades clares per aturar-lo. https://twitter.com/octuvrecat/status/1320671890990661633

octuvre@OctuvreCAT

Bon dia! Les notícies sobre la pandèmia van a tota velocitat: restriccions, estat d'alarma, toc de queda... Però aquesta velocitat, de vegades, fa que no parem prou atenció a fets que tenen moltíssima importància. Fem un #FilOctuvreUrgent.

Load More...