Redes

“”Reproduzca esta información, hágala circular por los medios a su alcance: a mano, a máquina, a mimeógrafo, oralmente. Envie una copia a sus amigos; nueve de cada diez lo estan esperando. Millones quieren ser informados. El Terror se basa en la incomunicación. Rompa el aislamiento. Vuelva a sentir la satisfacción moral de un acto de libertad”
Firma de la Agencia de Noticias Clandestina (ANCLA). Descubre la historia de ANCLA. Detrás de cada pantalla hay una persona y cuando nos comunicamos, nace una comunidad. Por eso usamos las redes. Dale un vistazo y si algo te parece útil, compártelo. Del otro lado hay una persona esperando.

"Este vídeo puede ser inadecuado para algunos usuarios".
Això ens diu Youtube sobre aquest vídeo que explica com roben els Borbons : https://www.youtube.com/watch?v=t9doq0Xi6wI
🧐

Avui que Juan Carlos de Borbón fuig d'Espanya per haver ROBAT, és un bon moment per recordar com el Borbó traficava amb petroli i quin era el seu 'modus operandi'.
Bon dia!
https://www.youtube.com/watch?v=t9doq0Xi6wI

FIL OCTUVRE:
El mes de juliol acaba amb notícies contundents: els acords econòmics entre la UE i l'Estat, l'acció de l'extrema dreta al Congrés i als tribunals, la pandèmia, l'ambient preelectoral a Catalunya,

[FIL] Els reportages més llegits a http://xn--mdia-5oa.cat per marxar de vacances:

https://www.media.cat/2020/07/31/anuari-betancor-crims-informes-i-entrevistes-els-9-temes-mes-llegits-de-2020/

El passat franquista del Grup Planeta, a @OctuvreCAT

El vídeo fa referència a ’El franquisme que no marxa, de @llsalellasvilar (@saldonar i @GrupBarnils): les famílies responsables de la dictadura encara avui en dia segueixen mantenint el poder
https://www.media.cat/2020/02/14/passat-franquista-planeta-octuvre/

Load More...