Llegeix

ATENCIÓ: Destapem un cas de venda de contactes polítics.

Hola!

Aquesta setmana ha passat una cosa que té MOLT A VEURE amb un vídeo que vam publicar fa 9 mesos sobre el REPARTIMENT DELS FONS EUROPEUS. Títol: D’AMAGAT: PSOE, PODEMOS i els 140.000 M€ d’Europa. ATENTS als primers 100 segons:

(Aquí podeu veure el vídeo complet)

La denúncia era greu: exministres del PSOE i del PP utilitzant els seus contactes polítics per aconseguir ajudes dels Fons Europeus a empreses de l’IBEX. “VENDE POR CARTA SUS CONTACTOS DIRECTOS”

Doncs bé: aquesta setmana s’ha sabut que l‘empresa de José Blanco ha fitxat Miquel Gamisans, que és aquest noi de la foto:

I per què aquest fitxatge és rellevant? La qüestió és que Gamisans va ser SECRETARI DE COMUNICACIÓ DE LA GENERALITAT entre juliol de 2018 i juny de 2021.

Després d’això, Gamisans va ser nomenat Secretari de Difusió de la Generalitat. Aquest càrrec és un càrrec de molt i molt poder: ÉS L’ENCARREGAT DE REPARTIR LA PUBLICITAT INSTITUCIONAL de la Generalitat.

Estem parlant d’un pastís de MÉS DE 30 MILIONS D’EUROS que es reparteix de manera MOLT ARBITRÀRIA. Quan aquest juny va marxar Gamisans, es van fer públics els detalls del repartiment. I va haver-hi un enrenou. Per exemple:

Sobre el tema en Josep Costa va fer aquest “fil amb dades” explicant detalls de la despesa en publicitat de la Generalitat.

Doncs bé: fa 4 dies La Vanguardia explicava la notícia. “OPERACIONES CATALANAS”

Segueix La Vanguardia: “PUENTE DIRECTO”

Segueix La Vanguardia: “REALIDAD POLÍTICO_INSTITUCIONAL”

Aquesta és la notícia. Ara la nostra opinió.

Primer: No hi ha cap impediment jurídic perquè Gamisans sigui fitxat per aquesta empresa només 90 dies després de deixar el seu càrrec públic. De totes maneres han de sonar totes les alarmes.

Estem parlant que una persona que ha estat encarregada de repartir milions d’euros públics de manera arbitrària entre els mitjans de comunicació ara treballa per una empresa, ACENTO, que obertament fa negoci VENENT ELS SEUS CONTACTES POLÍTICS per tal de poder aprofitar-se del repartiment de recursos públics com els Fons Europeus.

La situació és encara més preocupant si a més de repartir milions d’euros entre mitjans de comunicació, Gamisans té des de fa anys estrets contactes amb el partit de qui avui és President de la Generalitat.

Si, com explicàvem al nostre vídeo de fa 9 mesos, ACENTO era l’exemple perfecte de negocis PP-PSOE, el fitxatge de Gamisans incorpora ERC a l’equació. I això no és una opinió. És el que diu ACENTO.

És obvi que NO ES POT CULPAR ERC del que faci Gamisans. Però també és obvi que caldrà estar molt atents a com Gamisans aprofita els seus contactes al Govern català per fer diners. Que per això l’han fitxat.

Segona reflexió: aquí tenim una raó de per què a OCTUVRE no acceptem ni subvencions ni publicitat institucional. Mireu quants silencis eixordadors ha provocat aquest escandalós fitxatge.

OCTUVRE no rep subvencions ni accepta publicitat.
La nostra feina és possible gràcies als nostres donants i subscriptors.
Si vols conèixer el nostre projecte, trobaràs els detalls aquí.

PD: Estem enllestint el vídeo sobre el Mercadona que vam prometre. Demà esperem tenir-lo enllestit!

1 Comentari Afegeix un nou comentari

Comentaris estan tancats.