Llegeix

Revolta contra el pacte ERC+PSOE+Podemos

L’anunci de reforma del delicte de sedició ha provocat una tempesta de reaccions. Les cúpules dels partits que defensen aquesta reforma (ERC+PSOE+Podemos) fan tot el possible per vendre el seu relat als mitjans i les tertúlies que controlen.

Però a xarxes socials com Twitter la contestació està sent brutal. Advocats, periodistes i activistes independentistes estan posant sobre la taula arguments i informacions que ajuden a entendre que el relat oficial d’ERC, PSOE i Podemos té forats enormes.

Lamentablement, però, hi ha dos problemes:

a) Hi ha molta gent que no té Twitter.

b) Hi ha gent que té Twitter, però no té temps per cercar entre els milers de tuits que s’han fet sobre el tema.

Per això a OCTUVRE hem fet una recopilació de tuits que posen sobre la taula enfocaments que, segurament, no tindran gaire espai als mitjans controlats pels governs de l’Estat i de la Generalitat.

Esperem que sigui útil.
i coneixes algú que no tingui Twitter, passa-li aquest enllaç.

Si coneixes algú que no té temps per repassar tot el que s’ha publicat a Twitter, passa-li aquest enllaç.

Les cúpules dels partits que han pactat aquest acord i els aparells de l’Estat volen limitar al màxim el ventall d’opinions sobre aquest tema. L’objectiu: ells són el “centre” i la “política” i la resta són rebequeries.

Doncs no. Hi ha molts arguments i molt potents, per oposar-se a aquest pacte entre elits. Ara cal que arribin al màxim nombre de persones possible.

Passa-ho.


PD: Anirem actualitzant la llista.